EASZ JátékZóna 008. - Game Dev Tycoon

2015/06/30. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 02. 17.

A játék, ami nemcsak szórakoztató, de még olyan játék is, ahol nagyítóval kel keresni a hibákat.

Mielőtt rátérnék, egy fontos információt írok ki. Nem mostanában lesz „EASZ Végigjátssza Nektek!” kezdés. Majd valamikor elkezdek vele foglalkozni.

 

 

Ezt a játékot két osztrák srác készítette. Nagyon jó munkát végeztek. Szép dizájn, remekül visszaadja a videó játék ipar történetét. A sztori ott kezdődik, hogy vagy egy garázsban, egy géppel és játékokat kel létrehozni. Először is csak G64-re, valamint PC-re lehet fejleszteni. Későbbiekben jön a Ninvento, Vena, Vonny, Micronoft és így tovább. Aki azt hiszi, hogy elírtam valamit, tévedik! Ez így van a játékban.

 

Célunk pedig az, hogy minél sikeresebb játékgyártó céget készítsünk el. Kezdetben van 4 topic-unk, néhány témakör, valamint választható konzol. Később csatlakozik az Engine, és a szintek részletezése, valamint a besorolás. Miután ezeket kiválasztattuk és nevet adtunk, jöhet a grafikai beállítás, majd három fázisa a játékkészítésnek. Mindegyik fontos az adott játék stílusához kell azonosítani. Aztán jön az értékelés, amit nagyon végig fogsz izgulni. Majd utána a pár hetes eladási lista.

 

Miután összegyűjtöttél valamennyit, mehetsz saját irodába, alkalmazókat vehetsz fel, egyre nehezebb játékokat készíthetsz, valamint G3-on vehetsz részt. Ha nagyon jól megy, akkor mehetsz a legnagyobb irodába, ahol már saját dolgokat fejleszthetsz (pl.: Grid, MMO, saját konzol, stb.). És én egyetlen egy hibát fedeztem fel. Készítettem egy játékot, majd egyszer csak mindenki abbahagyja a munkát…

 

Egy mondatban összefoglalva: Mindenki próbálja ki!

 

 

Szombaton jövök, addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr397585986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása