EASZ JátékZóna 009. - UEFA Euro 2008

2015/07/01. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 03. 15.

A játék, ami hát... Hogy is fogalmazzam meg? Nem valami igényes port.

Mielőtt belekezdenék, a kritikámba néhány dolgot összefoglalok. Először is: mint említettem múlt héten, hamarosan vége ennek a nagyszerű évadnak. Az utolsó kritika majd Április 10.-én fog érkezni, akkor viszont egy bődületes játékkal fogok írni (igazából ezért tesztelem le ezt a játékot, hogy legyen mit összehasonlítani). Másodszor is: blogomon Április 15-én, hivatalosan pedig 16.-án jön a második EASZ Videókiegészítés. Harmadszor: Április 5.-én véget ér ebben az évadban az EASZ F Games. Végezetül: Április 19.-én lesz egy kis összefoglalás az első évad ÖSSZES JátékZóna kritikámról. Utána viszont legközelebb Július környékén fog frissülni a blog.

 

De térjünk át a mai tárgyra! Az UEFA Euro 2008 a 2008-as Európa-bajnokságra készült el. De ez nem sikerült nagy tökéletesen. A játék igazából a Fifa 08-ról készült el, mechanikája pedig hozza a Fifa-kat.

Beszéljünk inkább az extra módokat. Van benne egy olyan verzió ahol meglehet nyerni az EB-t akár úgy is, hogy selejtezőről indulhatsz, akár egyből a tornáról. Aztán jön az igazi érdekesség: Chalenge. Ennek a módnak, azaz érdekessége, hogy kiválasztasz egy országot, majd néhány kioldott országgal kel játszanod mindenféle chalenge (például egy kialakított eredménynél kel játszanod), majd bizonyos ország/győzelem esetén játszhatsz az ország adott csapataival, végül kikvalifikálhatod magadat az EB-re. Ez nagyon szép és minden jó DE! Ez a játék annyira nem jó. Mint például az idióta tizenegyes nézet, néha buta MI, valamint a játék néha nagyon unalmas. És ez nem add semmi extrát, egyszerűen nem nyújt akkora élményt, mint amennyibe került.

 

Összefoglalva: Pár órát el lehet vele szórakozni, de többet ne várjunk el tőle.

 

 

 

És ne felejtsétek el: már csak két F Games és egy JátékZóna kritika van hátra. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr477587556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása