Angry Birds Hetek - EASZ JátékZóna - Bad Piggies

2015/08/07. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 09. 20.

Üdvözlök mindenkit! Habár elkaptam a náthát, ez nem akadályoz meg abban, hogy folytassam az Angry Birds Hetek-et. Ami a jelen állásban azért vicces, mert ezen a héten nem szerepelt egyik játékban sem az Angry Birds szókapcsolat. Az Amazing Alex után most a Bad Piggies következik. Jó szórakozást hozzá!

A Bad Piggies-t a Rovio 2012. szeptember végén adta ki, szinte majdnem minden mobilplatformra, valamint PC-re. A játék szinte pozitív értékelést kapott – nem véletlen, hogy az IGN 2012. egyik legjobb mobiljátéknak választotta.

Motor: Számomra nagyon meglepő, de ezt a játékot Unity-vel készítették el. Nos számomra ez azért furcsa, mert csak a hivatalos (itt a Unity-ről van szó) oldalon találtam erre az információra. Meglepően profi.

Játékélmény: Egészen fantasztikus! A célod az, hogy mindenféle fura járművet építs fel, és juss el A-ból B-be. Ez talán így nem hangzik jól, de amikor élesben játszol, egyszerűen jó ránézni az idiótábbnál idiótább „járgányokra”. Ha mindez nem lenne elég, rámehetsz a csillagok megszerzésére. És ha neked netalántán még ez sem lenne elég, akkor ott van a Sandbox mód, ahol végtelen (na, jó inkább véges…) építőelemekből építhetsz. Ez viszi el szerintem.

Történet: Konkrétan alig van. Ez epizódonként változhat, de nem erről szól eme játék.

Párbeszédek: Ez még mindig nem az a játék, ami ezt a színvonalat felerősíti…

Pályadizájn: Korrektül felépített pályákkal találkozunk. Az első csillagot könnyen beszerezzük, a többiért pedig kreatívnak kell lenni.

Mesterséges intelligencia: Most komolyan, itt inkább a fizikát kéne felsorolni, mert nincs riválisod a játékban.

Világdizájn: Ez még mindig ugyanaz a háttérmizéria. Csak egy hátteret láttunk, amivel nincs kontextusunk.

Grafika: Ez még mindig kétdimenziós, de nem olyan vészes.

Zene: Valahogy engem a Rovio zenéi egyszerűen fantasztikusnak mondhatom csak! Le a kalappal előttük, mert itt is csak szuperlatívuszokkal lehet említeni.

Összegezésként: Az eddigi legjobb játék a Rovio-tól. Remélem így maradnak, és nem fognak visszaesni. 93%

Ennyi lett volna a mai betegségben szenvedő kritikám. Szerdán (remélhetőleg jobban leszek) találkozunk. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr687688616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása