EASZ JátékZóna 010. - FootBall

2015/07/01. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 04. 10.

Üdvözlök mindenkit az évad utolsó kritikájánál! Ma a Football nevű játékot mutatom be, amit FreddyD mutatott be a 80000 követőre: 8 játék videó alatt. Most én megpróbálom a lehetetlent – a lehető legrészletesebben mutatom be!

 

Mielőtt belevágnék egy kis információ: eredetileg a Football Generation lett volna. Hogy mégis miért ezt mutatom, be csak magamat hibáztathatom. Ugyanis nem találtam meg az FG lemezét. Igen meg van eredetiben (müzlihez kaptam – a szerk.) még augusztusban kipróbáltam, akkor valahova eltettem, mondván „úgyis majd április környékén be szeretném mutatni az RPCJS születésnapja közelébe, majd akkor kereshetem!” Most küldök virtuálisan egy pofont az augusztusi énemhez! Mielőtt tovább olvasod, előtte nézd meg az eredeti videót! Itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=UQAYsL21EGQ

 

Na, most, hogy elolvastad máris kezdhetjük a telepítéssel. Húsz másodperc múlva már fel is telepítette. Az évad legrövidebb telepítési ideje volt ez, előtte már csak a Game Dev Tycoon telepítette magát sokkal kevesebb ideig – igaz az sokkal jobb, mint ez. A menürendszere nem bonyolult, de ez nagyon hasonlít egy freeware játék menüjéhez. Ugyanolyan kaliberű, mint a Worms 2, csak az sokkal szórakoztatóbb, és sok információ található. Itt meg – beállíthatod azt, hogy egyjátékos mód, vagy kétjátékos móddal játszhatsz, esetleg kiléphetsz. Nagyszerű!

 

Miután elkezdtél játszani, érdemes beállítani a zenét. Igen, minden meccs előtt bekel kapcsolni a zenét! Mondjuk ezzel a funkcióval már legyőzte a Spongyabob Kockanadrág – Teremtmény a Rozsdás Rákkólóból Rémes Rémálom nevű játékot ahol MÉG ennyi beállítás sincs! De nem baj, kezdjük el a meccset. Az első dolog, ami feltűnik, azaz, hogy a labda a középpályán pattog a labda! Az ellenfél csak akkor fog megmozdulni, ha te megindulsz. Az ellenség IQ-ja változó. Van, amikor olyan hülye, mint a Pokoli Szomszédok 1-2-ben Pőcsik úr – de őt direkt ilyen hülyére csinálták a JoWooD-osok -, van, amikor pedig nagyon okos. Mint amikor az UEFA Euro 2008-at a legnehezebb szinten akarod végigjátszani, amikor még az először játszol focis játékkal.

 

Van egy hatalmas bogara a játékban. Nem mindig, de elég gyakran a jobb felső sarokban elkezdi maszturbálni a labdát és nem hagyja abba, ameddig mi nem rohanunk oda. Ennél még a Nemzetek hibáját is legyőzni. Tudni kel, a Nemzetekben, amikor sztorid játszod az Amazonokkal, akkor a harmadik pályánál, ha nem nyomod át a feljövő feliratot, akkor lekel azonnal nyomni a szöveget, különben kilép a játékból. Bár ebben több szórakozás volt, mint a Locco-Commotion-ben, de még az a játék a Football-nál is jobb. Csak a SK – TARRRR tudja legyőzni (rövidítettem, mert nem fogom én ezt mindig kiírni).

 

További érdekesség, hogy csak akkor fogadja el a gólt, amikor teljes mértékben hozzáér a piros csíkhoz. Volt olyan, hogy körülbelül 80%-a benne volt a piros csíkban, de nem fogadta el a rendszer. Bezzeg az ellenfélnél elfogadja! Továbbá néha hologramként viselkedik a labda és/vagy a játékos. És még a szélekre sem tudunk menni – valamiért… Kétjátékos módnál egy kicsit élvezetesebb, de nem ajánlom, hiszen nem szórakoztat el titeket, csak pár mérkőzésig.

 

Hát a piros játékos hova tűnt?

Összefoglalva: Nagyon amatőr, sebtében rakták össze, csak pár mérkőzésig izgalmas/röhejes, de még így is szórakoztatóbb, mint a SK – TARRRR.

 

 

Érdemes itt maradni még egy darabig – exkluzív RPCJS szülinapi videót itt előbb megnézhetitek (pontosabban egy nappal Április 16.-a előtt) – Továbbá még lesz egy évadtekintő kritika is, ahol röviden értékelem az általam bemutatott EASZ JátékZóna kritikákat. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr917587570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása