Angry Birds Hetek - EASZ JátékZóna - Angry Birds Go!

2015/08/08. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 09. 27.

Üdvözlök mindenkit! Ma az Angry Birds Go!-t fogom bemutatni nektek. Igazából sokat gondolkodtam rajta, hogy JátékZóna, vagy Exclusive-ként szerepeljen a sorozatban, de végül JátékZóna lett belőle. Jó szórakozást hozzá!

Az Angry Birds Go!-t 2013 Decemberében jelent meg. Ez volt az első 3D-s AB játék, ami egy kazuár szappantartó versenyjáték. Nemrég multiplayer funkciókkal is gazdagodott.

Motor: Egészen jól kezeli a 3D-t, talán az egyik legszebb Angry Birds játék. Lehet, hogy a táblagépek/okos telefonok-nál is találunk ennél jobbat, de itt azért meglátszik ez.

Játékélmény: Nem hozz forradalmat (lehet irányítani a járművet, illetve egy speciális mozdulatot végezni), de a sorozatban mégis sokat javít. Habár sokakat idegesíthet a mikro tranzakció, szerintem ezzel nincs baj. Lehet idegesítő az, hogy valamire várni kel, de ez egy ingyenes játék, szóval ne csodálkozzunk rajta. Egyébként igaz, ami igaz: egy idő után nagyon monoton tud lenni. Talán ez a legnagyobb hibája.

Történet: Az a lényeg, hogy az AB univerzum leghíresebb szereplői egy szappantartó versenyjátékon vesznek részt. Győztes nincs – legalábbis a történetben nincs győztes…

Párbeszédek: Noha a karakterek beszélnek, de nem emberi nyelven. Egy idő után idegesítő lehet.

Pályadizájn: Egyszerű, mégis minden pálya nagy odafigyeléssel készült el. Szerintem ennél nagyobb dicséretet nem érdemel, mert ez már önmagában is hatalmas.

Mesterséges intelligencia: Az AB játék, ahol biztos van MI! Noha nem nagy szám (a speciális képességet már az elején képesek ellőni), de nem is ostobák. Kivéve a főellenségeknél. Ott a karakter kioldása a cél, és állandóan csal. Háromszor kel megcsinálni, és mindig nehéz – de nem lehetetlen.

Világdizájn: Korrekt, noha vannak hiányosságai. Nem tökéletes, de célnak megfelel. Ennyi elég is.

Grafika: Szerintem a 3D nem mutatja azt, hogy ez szép. Nem rossz, de nem látok gigantikus különbséget. Csak közepes – de a többi AB játékhoz képest még mindig ez a legszebb.

Zene: Nos, most nekem vannak itt kifogásaim. Szerintem ebben az epizódban vannak a leggyengébb zenék. Nem rosszak, csak vicces hallgatni.

Összegezésként: Nem ez lesz a legjobb AB, de azért egy korrekt játékot kaptunk. 83%

Ennyi lett volna mára. Szerdán találkozunk addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr787691624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása