EASZ Játékzóna 006. - Worms 2

2015/06/24. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2013. 11. 23.

A játék, ami még a mai napig is nagy szórakozást tartalmaz. Nem nagyon találok benne hibát.

 

Akár be is fejezhetném ennyivel is. Na, jó nem teszem. Bele is merünk gondolni, hogy amikor 97-ben kiadta a Team17 – és az óta is nagyon jónak tűnik. Mi az, hogy tűnik? A sorozat szinte erre építkezik! Mármint a játékmenet alapján!

A játékban nincs történet – vagy csak minimális. De az ember nem is emiatt ül X mennyiségű órát. Az óriási szórakozás, amit ezek a kukacok adnak. Ahogy meg akarják ölni egymást. A lehető legfurcsább fegyverektől a „normálisokig”. A játék célja az, hogy a te csapatod legyen az utolsó életben maradt csapat.

A játék további pozitívum, hogy van olyan mód, amikor a legjobb jeleneteket visszajátsszák régi TV készülékben. Ez akkor jó, amikor te megölöd egyik barátod kukacát és röhöghetsz rajta. Csak akkor ne csodálkozz, ha veled is ugyanez fog történni.

A pályák szépen néznek ki. A zenék (habár kevés van) nagyon ütős. A fegyverek változatossága, a kukacok beszólása is nagyon odavág. Az egyetlen gond talán az, hogy nincs Történet módja. Nem tudom, én ezt jól elképzeltem volna. Helyette kapunk egy tournament féleséget – ez ugyanazon a gépen megy le, amíg valaki nem nyeri meg a meccset.

Ezt a játékot mindenkinek tudom ajánlani. Vagy egy újabb verziót. Hiszen mindegyik Worms ugyanarra a koncepcióra épít, mint ez. És ez szerintem elég nagy pozitívum. Tehát, ha dühös vagy, akkor vezesd le dühödet egy ilyen (vagy pont ezzel a) játékkal.

 

Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr767570568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása