Angry Birds Hetek - Kitekintő - Angry Birds Stella

2015/08/10. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 10. 05.

Üdvözlök mindenkit eme rendhagyó napon. Ma ér véget ugyanis az Angry Birds Hetek nevű sorozatom. Hihetetlen volt az elmúlt hónap! Az egyik kedvenc sorozatomról írhattam. Habár még nem fejeztem be (az Angry Birds Epic még ebben az évben videó formátumban meg fog jeleni), de ez már a végjáték. Jó szórakozást hozzá!

Az Angry Birds Stella a sorozat legfrissebb darabja. A történet annyi, hogy Stella (rózsaszín madár), és barátainak a kalandjain mehetünk végig Golden Island-on. Nem Piggy Island, Golden Island. Lényegében a gonosz malacok – élükön egy madár királynővel – elrabolnak egy térkép/album-ot. Ezt pontosan nem tudom. Nekünk meg vissza kel szerezni.

A grafika tetszetős, egész korrekt. A zene megint jó, de a hangeffektekből nagyon kevés van. Ez egy idő után idegesítő lehetne. Maguk a madarak sajátos képességgel vannak felszerelve. Nem eget rengetők, de érdekesek. A mikrotranzakciók nagyon korrektek, de lehet valakiket ez zavarna.

Összességében: Lányoknak készült Angry Birds, de nem lesz ebből semmi extra. 79%

Ezzel pedig véget ért a sorozatom! Remélem, hogy tetszett. Két hét múlva megint F Games-szel várlak titeket, és jön a Halloween-i maratonom is – habár nem lesz akkora, mint a Vasárnapi, e akkor is én egy kicsit izgulok. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr607696298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása