Angry Birds Hetek - EASZ JátékZóna - Angry Birds Space

2015/08/06. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 09. 13.

Üdvözlök mindenkit az EASZ JátékZóna Angry Birds hetek harmadik adásában! Kezdjünk is bele az Angry Birds Space-be!

Szinte hihetetlen, hogy a Rovio mit nem képes megcsinálni, hogyha a játék sorozatukról van szó. Nem elég, hogy megvették a Toons City nevű animációs stúdiót, amivel nyílván nagy terveik vannak, de a NASA bevonásával egy nem akármilyen játékot tettek le az asztalra! Ez az Angry Birds Space. 2012-ben adta ki a Rovio minden fontos mobilra, és PC-re.

Motor: Nagyszerűen kezeli az egész játékot, nem találtam kifogást. A gravitációs mezők egyszerűen új élményre emeli a játékot. Erre szerintem szükség is volt, mert a nélkül egyszerűen már unalomba forradt volna a széria.

Játékélmény: A már emlegetett gravitáció új szintre emeli a játékot – ezzel pedig nehezebbé változtatja az amúgy is nehéz játékot. Szerencse, hogy automatikusan kaptunk egy irány mutatót, ami megmutatja, hogy merre lőjük ki a képregényekből kijött madarat. Mert bizony ezek a madarak nem „átlagos” madarak, hanem „szuper képességgel” felszerelt madarak. Semmi változás, csak így epikusabb…

Történet: Valamennyit fejlődött, de inkább az animációs videónál vettem észre ezt. A játékban lévő történet még mindig ugyanaz.

Párbeszédek: Ugyanaz leírható, mint az Angry Birds-nél.

Pályadizájn: Okosan van felépítve mindegyik pálya. Az egy csillagot azonnal beszerzed, a többinél pedig hamar rájössz, hogyan kel megcsinálnod. Szinte tökéletes.

Mesterséges intelligencia: Nem változott semmit, mert nem kellet. Ez még mindig ugyanaz a játék, csak az űrben játszódik. És ez miatt lett ez nagyon jó.

Világdizájn: Semmi extra, egy-két effekten kívül minden maradt ugyanaz, csak az űrben.

Grafika: Nem ez a játék, ami megmutatja, mit tudnak a készülékek, de ennek a célnak megfelel.

Zene: Egyszerűen briliáns! Mit nem tudnak kihozni ebből a dalból. Én szinte imádtam!

Összegezve: Szerintem tudja a Rovio, hogy ezt a játékstílust nem lehet öröké elvinni, de az ilyen extrákért megéri készíteni évente legalább egy ilyenfajta játékot. De ez ideiglenesen (remélhetőleg tényleg csak egy ideig) a legjobb AB játék! 88%

Ennyi lett volna ez a rész. Szerdán várlak titeket addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr187686596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása