Angry Birds Hetek - Kitekintő - Amazing Alex

2015/08/07. - írta: EASZ

Eredeti megjelenés: 2014. 09. 17.

Üdvözlök mindenkit! Ma a Rovio egyik olyan játéka kerül bemutatásra, ami ugyan nem az AB-hoz tartozik, de szerintem a fejlődésükhöz sokat tett hozzá: ez az Amazing Alex. Jó szórakozást hozzá!

Mielőtt belevágnánk, előbb hadd írjam le, miért változtattak a Rovio-nál játékstílust – az Angry Birds ebben a pillanatban nem tud megújulni, hiába próbálja elhinteni mindenfélével a csapat. Szerintem szükség volt egy kis kitérésre – még ha nem is lesz akkora sikeres az Amazing Alex…

A történetben Alex-et alakítjuk, aki mindig kitalál valamit. Sztori szint csillagos ötös! A lényeg nem itt van, hanem mindenféle logikai feladatott kel teljesíteni. Ehhez kapunk egy eszköztárat, illetve egy majdnem kész pályát. A cél: az eszköztárban található tárgyakkal felépítsük az adott pályát, lehetőleg egy csillagot megszerezve. Ez nem hangzik rosszul – de egy idő után már unalmas lehet. Nekem legalábbis az volt. Mondjuk tetszett az úgynevezett „homokozó” mód – amit aztán meg is oszthatsz mindenkivel. Ugyanígy le is tölthetsz extra pályákat, valamint minden héten a legjobb pályákat berakják egy afféle toplistába.

Alapjáraton ennyit tudok elmondani. Nem kötött le, mint egy Angry Birds, de inkább egy tisztes iparos munkának tűnik. Szóval értékelésben: 68%.

Ennyi lett volna. Hamarosan megint találkozunk. Addig is: Viszlát, legközelebb! :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://easzjatekzona.blog.hu/api/trackback/id/tr947688446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása